Blomkål:
Sett ovnen på 200 grader. Dekk et stekbrett med bakepapir.
Del blomkålen opp i buketter og ha dem oppi en stor bolle. Drypp litt olivenolje og melk over og bland godt.
Bland mandelmel og fint knuste brødsmuler godt med litt salt og pepper. Dryss dette over blomkålbukettene og bland godt slik at det er dekket av brødsmuler.
Fordel utover bakepapiret og stek i 25 minutter. Ta ut av ovnen.
Bland smeltet smør og hot sauce og dypp hver bukett i blandingen. Alternativt drypp over hver blomkålbukett. Sett inn i ovnen igjen og stek videre i 15 minutter til overflaten blir sprø, men ikke brent.
Server med ranchdressing og selleristang skjært i porsjonsbiter.
Slik lager du buffalo hot sauce selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig