Stek kyllingen i litt olje på begge sider, ha på salt og pepper og la hvile før du skjærer kjøttet i tynne skiver.
Fordel salatblader, ris og kyllingkjøtt på tortillaene. Skyll de hermetiske bønnene og la dryppe godt av. Legg syltede grønnsaker og bønner på lefsene - dryss evt over litt salt og pepper - og brett tett sammen. Legg på grillen eller i en stekepanne for å varme opp på begge sider. Server med en salsa på siden.
Syltede grønnsaker:
Vask grønnsakene og chilien og skjær i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker. Tilsett grønnsakene og kok opp. Ta kjelen av platen og avkjøl. Oppbevar restene i en lufttett beholder i kjøleskapet, etter et par døgn smaker den aller best. Grønnsakene holder fint i en uke på denne måten.
Du kan også prøve denne oppskriften på syltede grønnsaker
Her finner du oppskrifter på salsa
Se våre andre oppskrifter på burritos
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig