Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Burritos med kylling, ris, bønner og syltede grønnsaker
Foto: burwellphotography

Burritos med kylling, ris, bønner og syltede grønnsaker

Burritos har ingen faste regler, bortsett fra at innholdet må ha smak, og hvis det mangler kan du servere burritoene "våte" - med smaksrik salsa på toppen - kald eller varm.

Fremgangsmåte

Stek kyllingen i litt olje på begge sider, ha på salt og pepper og la hvile før du skjærer kjøttet i tynne skiver. 

Fordel salatblader, ris og kyllingkjøtt på tortillaene. Skyll de hermetiske bønnene og la dryppe godt av. Legg syltede grønnsaker og bønner på lefsene - dryss evt over litt salt og pepper - og brett tett sammen. Legg på grillen eller i en stekepanne for å varme opp på begge sider. Server med en salsa på siden. 

Syltede grønnsaker:
Vask grønnsakene og chilien og skjær i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker. Tilsett grønnsakene og kok opp. Ta kjelen av platen og avkjøl. Oppbevar restene i en lufttett beholder i kjøleskapet, etter et par døgn smaker den aller best. Grønnsakene holder fint i en uke på denne måten.  

Du kan også prøve denne oppskriften på syltede grønnsaker

Her finner du oppskrifter på salsa

Se våre andre oppskrifter på burritos 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her