Burritos med kylling, ris, bønner og syltede grønnsaker
Foto: burwellphotography

Burritos med kylling, ris, bønner og syltede grønnsaker

Burritos har ingen faste regler, bortsett fra at innholdet må ha smak, og hvis det mangler kan du servere burritoene "våte" - med smaksrik salsa på toppen - kald eller varm.

Fremgangsmåte

Stek kyllingen i litt olje på begge sider, ha på salt og pepper og la hvile før du skjærer kjøttet i tynne skiver. 

Fordel salatblader, ris og kyllingkjøtt på tortillaene. Skyll de hermetiske bønnene og la dryppe godt av. Legg syltede grønnsaker og bønner på lefsene - dryss evt over litt salt og pepper - og brett tett sammen. Legg på grillen eller i en stekepanne for å varme opp på begge sider. Server med en salsa på siden. 

Syltede grønnsaker:
Vask grønnsakene og chilien og skjær i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker. Tilsett grønnsakene og kok opp. Ta kjelen av platen og avkjøl. Oppbevar restene i en lufttett beholder i kjøleskapet, etter et par døgn smaker den aller best. Grønnsakene holder fint i en uke på denne måten.  

Du kan også prøve denne oppskriften på syltede grønnsaker

Her finner du oppskrifter på salsa

Se våre andre oppskrifter på burritos 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen