Stek løken i baconfett eller margarin/smør til den er gyldenbrun. Tilsett sukker og la det karamellisere seg.
Ha kjøtt, løk, øl, svisker og krydder etter smak i en stor panne (ikke i den samme som løken). La det småkoke i 3 timer eller 30 minutter i trykk-kokeren.
Bind sausen med maisenna/mel og melk/fløte. Server med kokte poteter eller tykk pasta.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.
Caipirinha betyr «liten mann fra landet» og er Brasils nasjonaldrink. Den lages av cachaça som er laget på samme måte som mye rom. En sterk, men likevel frisk drink som derfor er manges favoritt.