Hugel Classic Gewurztraminer 2016

Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt. Det er det som er en av suksessfaktorene i denne retten. Her får den mer syre, og litt sødme fra appelsinen og ikke minst økt metthetsfølelse fra avocadoen.
Skjær fisken i tynne skiver. Press lime. Ha fisken i en bolle og bland inn limesaften. Dryss over fingersalt.
Skrell avocado, fjern steinen og skjær i tynne skiver. Gjør det samme med appelsinen men ta også bort hinnene slik at du sitter igjen med appelsinfileter.
Anrett fisk, avocado og appelsin som på bildet. Rens og skjør chilien i tynne skiver. Dryss over sammen med finhakket thaibasilikum og svarte sesamfrø. Drypp over olivenolje og sesamolje til slutt. Pynt med thaibasilikum.
Server som forrett (til 6) som smårett til 4 eller hovedrett til 2-3. Kokt ris smaker godt til.
Se våre andre oppskrifter på ceviche
Her finner du veldig mange oppskrifter med sei
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Apéritif