Frikadellene:
Kjør alle ingrediensene bortsett fra ølet sammen i en hurtigmikser, eller bland dem sammen for hånd. Spe med øl til farsen har en fin konsistens.
Form halvstore, litt ovale frikadeller med en skje. Smelt margarinen i en stekepanne og stek frikadellene gyllenbrune.
La dem ettersteke en stund på lavere varme eller i en form i stekeovnen ved 150 grader, slik at de blir helt gjennomstekte.
Pesto:
Bland alt og smak til med salt og kvernet pepper. Pestoen kan med fordel få stå i kjøleskapet og trekke smak i noen timer. Den holder seg fint i 3-4 dager i kjøleskapet.
Del frikadellene i to og server dem med ferskt brød og pesto.
Flere oppskrifter på kjøttboller
Andre internasjonale retter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev