Dillmarinert sei

Dillmarinert sei

Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull

Fremgangsmåte

Skjær seien i serveringsstykker. Bland sammen hvetemel, salt, pepper og kajennepepper, og vend seistykkene i blandingen.

Stek seien i en blanding av olje og smør til den er gyllenbrun på begge sider, ca. 4 minutter. Legg seistykkene i en form.

Riv agurk grovt. Sett til side.

Marinade:
Hakk dillstilk og ha i en kasserolle med vann, eddik, salt og honning. 

Kok opp marinaden. Hell den varme marinaden over seien og strø over revet agurk. 

Server seien varm eller kald med poteter, ris, salat og eller brød.

Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat 

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen