Dillmarinert sei

Dillmarinert sei

Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull

Fremgangsmåte

Skjær seien i serveringsstykker. Bland sammen hvetemel, salt, pepper og kajennepepper, og vend seistykkene i blandingen.

Stek seien i en blanding av olje og smør til den er gyllenbrun på begge sider, ca. 4 minutter. Legg seistykkene i en form.

Riv agurk grovt. Sett til side.

Marinade:
Hakk dillstilk og ha i en kasserolle med vann, eddik, salt og honning. 

Kok opp marinaden. Hell den varme marinaden over seien og strø over revet agurk. 

Server seien varm eller kald med poteter, ris, salat og eller brød.

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen