Enkel gresk salat

Denne salaten vekker ferieminner for mange. Den smaker deilig og er veldig enkel og rask å lage.

Fremgangsmåte

Pass på at du har en stor bolle.

Kutt agurken i terninger, og løkene deles i to og skjæres i tynne skiver.

Tomatene skjæres i båter (ikke for tykke). Salatblandingen has rett i, olivenene skjæres i to.

Skjær fetaosten i terninger, men ikke for store, for dette kan sette for sterk smak.

Hell oljen i (tilsett gjerne litt hvitløksolje). Salaten blandes godt. Sett den kjølig i minst 2 timer.

Server salaten med fersk loff.

Mange flere gode salater

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Trine Agnalt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen