Enkel og rask tiramisu

Enkel og rask tiramisu

Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.

Fremgangsmåte

Bland eggeplommer med sukker og pisk luftig, tilsett mascarpone og rør glatt.

Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Bland eggehvitene og konjakken forsiktig med ostekremen.

Bland kaffe og marsalavin.

Legg et lag med krem i bunnen av en serveringsskål. Dypp fingerkjeksene raskt i kaffeblandingen (pass på så de ikke blir for bløte) og legg dem på kremen.

Legg et nytt lag med krem, deretter et nytt lag kjeks og avslutt med et lag krem.

Dryss revet sjokolade og kakaopulver på toppen og avkjøl ca. 1 time før servering.

Flere lekre kakeoppskrifter

Tips: Hvis du ønsker det lille ekstra kan du ha litt revet sitron- eller appelsinskall i ostekremen.

Tips: Det er ikke noe i veien for å ha litt kakao og sjokolade mellom lagene.

Flere oppskrifter på Tiramisu

Få ukens kake som nyhetsbrev

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

 

 

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen