Eple-ostekake

Eple-ostekake

I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Rund form eller paiform, ca. 24 cm i diameter
 
I stekeovnen: 200 °C, ca. 20 minutter, paiskall og epler,
 
30-40 minutter, hele kaken
 

Bland alle ingrediensene i en food processor og la maskinen gå til alt er samlet, eller bland med fingrene.

Samles til en deig og legges kjølig i plast ca. 1 time.

Trykk deigen ut i formen og godt opp langs kanten.

Skrell og del eplene i to. Legg de halve eplene i formen og stek nederst i ovnen ca. 20 minutter.

Visp sammen egg og sukker, tilsett ost, vaniljesukker og crème fraîche. Rør alt sammen. Hell blandingen rundt eplene og stek ytterligere til alt er stivnet.

Se alt det gode du kan bruke epler til

Bak noe godt av sensommerens frukter og bær

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Norsk Mat / TINE Kjøkken

5
5/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen