Skrell, kjern ut og skjær eplene i tynne skiver. Smelt smøret i raclettepannene og stek epleskivene forsiktig på begge sider. Krydre med karri, sherry og sirup og dekk med ost. Gratiner til osten smelter. Server søt kjeks til.
Skrell, kjern ut og skjær eplene i tynne skiver. Smelt smøret i raclettepannene og stek epleskivene forsiktig på begge sider. Krydre med karri, sherry og sirup og dekk med ost. Gratiner til osten smelter. Server søt kjeks til.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.
Les hele sakenI denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.
Les hele sakenI denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og magisk smaksopplevelse
Les hele sakenÅrets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.
Les hele sakenLammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.
Les hele sakenEmpanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Les hele saken