Eplesider-braiserte koteletter med rotfrukter
Apéritif

Eplesider-braiserte koteletter med rotfrukter

La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.

Fremgangsmåte

  1. Brun kotelettene raskt i varm panne, ta dem ut av pannen og legg dem til side.
  2. Vask og rens grønnsakene, skjær kålrot, persillerot, selleri, gulrot og savoykål i 1 cm brede strimler. Purre skjæres i tynne skiver.
  3. Tilsett alle grønnsakene i pannen, legg kotelettene oppå, strø på salt og pepper og hell over eplesideren. Legg på lokk og la det braisere (trekke ved svak varme) ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Server kotelettene med rotfruktene og sidersjyen, dryss over peppermiks og friske urter.

Server med kokt ris eller kokte poteter. Potetmos smaker også godt til. 

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her