Eplevafler med is og bringebær
Foto: Morten Brun

Eplevafler med is og bringebær

Alle liker vafler. Her får du en oppskrift med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene, med unntak av eplene, til en glatt røre. La røren svelle i minst 20 minutter.

Rett før du steker vaflene river du eplene og blander dem i røren. Stek vaflene i smurt vaffeljern til de er gylne.

Server vaflene med is og friske bringebær. Dryss gjerne litt ekstra kanel over før servering.

Du kan også bruke andre bær fra fryseren, og vil du ha det lettere er både rømme og kesam gode alternativer til iskrem.

Her finner du veldig mange kakeoppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 22 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen