Fisk i sennepssaus Machher Jhol som i India
Foto: iStockphoto

Fisk i sennepssaus Machher Jhol som i India

For alle som kommer fra Bengal, er fisk og ris en av livets gleder. En glede du også bør unne deg. Bare følg oppskriften og du får en duft av India.

Fremgangsmåte

For alle som kommer fra Bengal, er fisk og ris en av livets gleder. Denne oppskriften er svært populær i Bengal.

Varm olje i en kadai eller wok og stek fisken i 2-3 minutter. Sett fisken og kraften til side.

Kjør ingefær, chili, gurkemeie og sennepsfrø med litt vann til en jevn masse i en kjøkkenmaskin.

Varm 3 ss av oljen i en kjele. Tilsett panch phoron. Når frøene spretter, tilsettes kryddermasse og vann. Kok i 5 minutter under stadig omrøring.

Ha i fisken og kraften og resten av vannet og la det trekke i 3 minutter. Serveres med kokt ris.

De beste wokoppskriftene finner du her

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen