Fiskesuppe à la minestrone

Fiskesuppe à la minestrone

Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe Denne oppskriften har både parmesanost og pasta blant ingrediensene, og minst torsk som gjør suppen både mettende og god.

Fremgangsmåte

Skjær torsken i serveringsstykker.

Stek torskestykkene i olivenolje i 3 minutter på den ene siden, snu dem og stek i 2 minutter på den andre siden.

Knekk spagettien i mindre biter og kok etter anvisning på pakken.

Skjær gulrot i små terninger, og finhakk løk, hvitløk og chili.

Surr gulrot, løk og hvitløk i litt olivenolje.

Tilsett hvitvin og kok i 5 minutter.

Tilsett fiskebuljongen og kok opp.

Tilsett chili, og smak til med salt og pepper.

Ha cherrytomater, oliven og den kokte spaghettien i suppen.

Legg fisken i suppetallerkener og hell suppen over.

Tips:

Server suppe med en skje pesto og revet parmesan over, med brød ved siden av.

Se alle våre andre fristende oppskrifter på fiskesuppe 

Her er alt du trenger å vite om pasta

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen