Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av F
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Når du steker smørflyndre og serverer den med reker, egg og kokte poteter får du et måltid du gjerne lager en gang til.
Små flyndrefileter med fersk svartpepper grillet over kull med deilig tilbehør skal du servere på avispapir.
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenBlant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenFor her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».
Les hele saken