Fritert ridderost med aprikos og valnøtter
Foto: Jarle Nyttingnes

Fritert ridderost med aprikos og valnøtter

Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv Fritert ridderost med aprikos og valnøtter. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel. Varm opp oljen til 180 grader og fritér osten til den er gyllen.

Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.

Servér ostebiter med aprikos, valnøtter og rødbetespirer. Dryss over litt rosepepper.

Prøv gjerne denne serveringsmetoden med andre oster også.

Flere deilige osteretter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Inkognito

5
5/5 etter 24 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen