Fusilli med skogsopp (Fusilli di Bosco)

Fremgangsmåte

Hell ca 1 ss av oljen fra soppen i en mellomstor stekepanne. Hakk eller skjær opp den hermetiske soppen hvis den er stor.

Ha smøret i pannen sammen med oljen, og sett den på svak varme til det freser. Ha i hermetisk og fersk sopp, hakkede urter og hvitløk, og smak til med salt og pepper. La det surre over middels varme under stadig omrøring i ca 10 minutter til den ferske soppen er myk og mør.

I mellomtiden koker du pastaen i saltet, kokende vann etter anvisningen på pakken.

Så snart soppen er stekt, skrur du varmen på fullt og rører med en tresleiv til alt vann er fordampet. Tilsett fløten og kok opp under omrøring. Smak til med mer salt og pepper om nødvendig.

Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Hell sausen over pastaen og bland godt. Serveres straks, pyntet med urter.

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her