Fylte pannekaker med krydret kylling
Foto: Eva Brænd

Fylte pannekaker med krydret kylling

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt.

La røren hvile i 20 minutter. Stek pannekakene gylne på middels varme.

Stek løk og kyllingkjøttdeig, tilsett krydder og vann. Ha i tacosaus og bønner og la det koke noen minutter. Tilsett paprika og frisk koriander.

Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap. Server med salat, hjemmelaget guacamole , rømme og salsa.
 
Tips: Du kan selvfølgelig piske sammen pannekakerøren med en vanlig visp også.
 
Erstatt gjerne halvparten av hvetemelet med sammalt mel eller rugmel.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

4
4/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen