Garlic mashed potatoes (potetmos med hvitløk)
Foto: Inkognito

Garlic mashed potatoes (potetmos med hvitløk)

Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i mindre biter. Kok potetene i usaltet vann til de er møre.

Hell fra kokevannet. Spe med melk og mos potetene med et potetmosjern. Rør inn smør, presset hvitløk, salt og kvernet pepper.

Ekstra god smak på potetmosen blir det om man erstatter en del av melken med rømme.

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Alle oppskriftene med poteter du kan tenke deg

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 43 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen