
Selvfølgelig kan du spise glutenfri eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Legg alle de tørre ingrediensene i bollen til food processoren. Skjær matfettet i små terninger og tilsett dem. Start maskinen og la den gå til alt er godt blandet. Tilsett eggene og la maskinen gå til det er blitt en glatt røre.
Tilsett melken gjennom matrøret mot slutten av bearbeidingen.
Smør en rund kakeform på ca 1 ½ liter eller en liten langpanne. Strø den med kokos eller strøbrød. Fyll deigen i formen.
Skrell eplene og fjern kjernehusene. Skjær dem i båter og legg dem i en plastpose. Tilsett sukker og kanel. Rist på posen slik at eplebåtene blir helt dekket av blandingen. Stikk eplebåtene ned i deigen.
Stek i nedre del av ovnen ved 175 C i 45-50 minutter. La kaken avkjøles en stund før den tas ut av formen.
Har du lyst til å bake en annen kake med epler så finner du veldig mange forslag her
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif