La kveitefileten ligge kaldt med sukker, salt og litt timian i ett døgn.
Bland forskjellig typer småbladet salat. Skjær kveitefileten i tynne skiver og legg utover på tallerker.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
La kveitefileten ligge kaldt med sukker, salt og litt timian i ett døgn.
Bland forskjellig typer småbladet salat. Skjær kveitefileten i tynne skiver og legg utover på tallerker.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.
Denne retten er faktisk rask å lage det til tross for du trenger litt råvarer som du kanskje ikke har i skapet. Følg bare den enkle oppskriften.
Hva smaker vel bedre enn når du damper denne deilige fisken forsiktig? Deretter tilsetter du sausen og legger på risen på tallerkenen. Du er garantert suksess.
Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Får du tak i en hel småkveite, må du prøve å tilberede den på måten vi anbefaler her. Den hele fisken gir ekstra wowfølelse, og ikke minst mye smak.
Den peruanske kjendisretten ceviche har høy trendfaktor. Den syrlige smaken i kombinasjon med chilikick er som skapt for opphisset stemning.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Les hele sakenDet heter seg (litt omskrevet) at av all medisin som ikke virker, smaker varmt brennevin best. Og denne klassikeren har trøstet mange opp gjennom årene.
Les hele sakenNå er Svanen verdens 74. beste bar og Oslo har fortsatt to barer blant de 100 beste, ifølge Worlds50Bestbars.
Les hele sakenLondon er en magnet på unge talenter og et episenter for trendsettende barkonsepter og innovative cocktails. Metropolen byr på et svimlende bredt utvalg, og er et sted hvor trender skapes. Også trender bortenfor trendene.
Les hele sakenEn skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.
Les hele sakenMeursault-baserte François Gaunoux lager også geniale Pommard-er som skiller seg ut.
Les hele saken