Gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles
Foto: Jarle Nyttingnes

Gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles

En skikkelig festmeny har alltid en forrett. Vi foreslår gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Renskjær kjøttet for fett og hinner. Bland salt, sukker og krydder og vend kjøttet i blandingen.

Legg kjøttet på fat med kant og dekk det med folie og plast. Sett det kaldt i 4-5 døgn. Vend det et par ganger i døgnet.

Servering:
Skrap bort krydderet og skjær fileten i tynne skiver før den serveres.

Bland sammen yoghurt og skogsbær.

Servér med pickles, urtesalat og skogsbærkrem. Pynt gjerne med skogsbær.

Bruk gjerne annet viltkjøtt. Prøv å smaksette kjøttet med einebær o.l.

Flere lekre oppskrifter med vilt

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Inkognito

5
5/5 etter 34 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen