Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En deilig gresk salat med poteter og fetaost.
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Frukt.no
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Denne salaten er virkelig god. Frisk som bare det, og så klart aspargesen gir deg litt å tygge på.
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.