Greskinspirert spinat- og fetaostpanne
Foto: Morten Brun

Greskinspirert spinat- og fetaostpanne

Fremgangsmåte

Hakk løken og stek den i olje i  en gryte. Ha i kjøttdeigen, og smuldre den med en gaffel. La det hele bli fint brunt.
 
Bland i risen. Slå på buljong, tilsett krydder og la det hele koke under lokk til risen er nesten ferdig (ca. 4 minutter). Tilsett så spinaten det siste minuttet av koketiden. Dersom du bruker fersk spinat, må denne først vaskes og renses.
 
Smuldre fetaost med en gaffel, og tilsett dette i gryta like før servering.
 
Server retten med ferskt brød og matyoghurt (denne er tykkere enn vanlig yoghurt naturell).
 
 
Mer informasjon om matyoghurt finner du her (klikk).

Sendt inn av Matprat.no

2
2/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen