Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
Vend så aspargesen i olje med presset sitron, dryss over med salt og pepper.
Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge.
Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Drypp over med litt olje og sitron når den er ferdig grillet.
Passer perfekt som tilbehør til all grillmat, men også som en snacks eller en liten forrett.
Her er flere oppskrifter med grønnsaker du kan legge på grillen
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig