Grillet biff med bulgursalat
Foto: Mari Svenningsen

Grillet biff med bulgursalat

Fremgangsmåte

Saus:
Hakk løk og hvitløk. Ha det over i en hurtigmikser, sammen resten av ingrediensene.
 
Kjøres til en jevn saus i hurtigmikser. Hell over i en gryte, kok opp og avkjøl før servering.

Bulgursalat:
Kok opp vannet. Hell vannet over bulguren og la det svelle i ca. 30 minutter.
 
Finhakk rødløk, tomat og agurk og skjær vårløken i ringer. Bland grønnsakene godt sammen med bulguren.
 
Biffene:
Strø salt og pepper på biffene.
 
Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
 
Server biffene med bulgur og den kalde sausen.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen