Kjøtt:
Krydre kjøttet med salt og pepper. Pensle det med rapsolje. Grill kjøttet på direkte varme til det er gyllent, flytt det over på indirekte varme og la det ligge til det har en kjernetemperatur på 56 grader. La kjøttet hvile i 10 minutter før servering.
Bbq-saus:
Ha alle ingrediensene i en kjele og la koke til den har ønsket tykkelse og smak. Smak til med salt og pepper. Pensle kjøttet med bbq- sausen mot slutten av grilltiden. Server resten av sausen ved siden av retten.
Gulrøtter:
Kok gulrøttene i godt saltet vann inne på kjøkkenet til de begynner å bli møre. Avkjøl dem i kaldt vann. Del gulrøttene i ønsket størrelse, og pensle dem med rapsolje.Grill gulrøttene på direkte varme til de er gylne. Ha honning, eplesidereddik og estragon i en dyp bakk som tåler grillen. Her kan du for eksempel bruke en gammel brødform, eller du kan lage din egen form av aluminiumsfolie. Ha de grillede gulrøttene over i honninglaken og la dem trekke til de er helt møre på indirekte varme.
Tips:
Denne retten kan gjerne serveres med bakt potet eller ekstra grillede grønnsaker!