Grillet kylling med spinatpasta med hvitvin

Grillet kylling med spinatpasta med hvitvin

Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.

Fremgangsmåte

Del opp grillkyllingen i to bryst og to lår. Sett stekeovnen på 150 grader og varm kyllingen i 10 minutter.  Om du velger kyllingbryst, stekes de i smør i 4-5 minutter på begge sider. Krydre med salt og pepper. Trykk med en finger for å kjenne om kjøttet er gjennomstekt. Etterstek eventuelt i ovnen ved 175 grader i noen minutter.

Ha smøret i en kjele og ha i most hvitløk. La surre på svak varme til den er myk.

Tilsett hvitvin/kraft-blandingen. Kok opp og la koke i 5-8 minutter.

Tilsett matfløten og la koke i 5 minutter. Ha i spinaten og la småkoke i 1-2 minutter til passe tykk. Smak til med salt og pepper.

Kok båndspagetti som anvist på pakken. Bland inn 1/2 dl pesto. Fordel pastaen på tallerkener. Legg kyllingen på toppen. Hell sausen over det hele. Dryss over parmesan.

Tips: Du kan selvsagt bruke spinatpasta og lage en ren fløte saus. Da serverer du grønnsakene ved siden av i form av en salat - med bladspinat.

Her kan du lese alt  du trenger å vite om pasta

Slik lager du enkelt pesto selv

Og mange retter med grillet kylling finner du her

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen