Grillet laksefilet med pasta og fennikel

Grillet laksefilet med pasta og fennikel

Laks er kjempegodt på grillen. Serverer du den pasta og fennikel kan vi love deg et måltid som du garantert vil lage igjen. Her er den enkle oppskriften

Fremgangsmåte

Ta av de grønne toppene på fennikelen og hakk dem. Bland dem med olje, sitron, salt og pepper til en marinade. Legg fisken i marinaden og sett fatet/ formen i kjøleskap minst 1 time. Snu fisken et par ganger underveis.

Skjær fennikelen i båter, pensle godt med olivenolje og legg dem på oljet grillrist på varm grill. Ta fisken ut av marinaden og legg den på grillen med skinnsiden ned. La fisken bli nesten gjennomstekt før du snur den. Noen foretrekker å grille fisken bare på den ene siden.

Server fisken med fennikel og nykokt pasta. Ha gjerne rester av marinaden over pastaen. Husk sitronbåtene og godt brød ved siden av.

Fisk på grillen

Kylling er godt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen