Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette

Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette

Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.

Fremgangsmåte

Vend kongekrabben i litt matolje. Ha på salt og pepper. Grilles i grillpanne til den er medium stekt. Deles i fine biter ved servering.

Skrap avokadoene ut av skallet med en skje. Tilsett resten av ingrediensene og kjør det hele til en glatt mos i en foodprocessor.

Tomatene rives på et rivjern og legges i en sil over natten.

Smak til med salt, pepper og gressløk. Bland soyaen med brunet smør. Serveres temperert.

Serveres gjerne som forrett.

Flere oppskrifter på kongekrabbe .

Sendt inn av Gunnar Hvarnes,bidrag til Årets Kokk 2006

4
4/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen