Grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi
Foto: Alf Børjesson

Grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi

Lag grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi. Du blir garantert fornøyd med denne oppskriften enkel som den er.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfilet i passe store terninger. Bland alle ingrediensene til marianden.

Ha ternet kyllingkjøtt, scampi og marinade i dobbel plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap og mariner fra ½ time til natten over.

Ta kjøtt og scampi opp fra marinaden og træ det på spyd sammen med limebåter.

Legg spydet på grillen og la det steke til kjøttet er gjennomstekt.

Kylling er godt på grillen

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Tilbake til gamle høyder med super konsentrasjon til prisen
+
Ukens vin

Tilbake til gamle høyder med super konsentrasjon til prisen

Denne rødvinen har vært med oss siden slutten av 90-tallet. Og etter noen svakere årganger, har den hentet seg heftig inn igjen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Øst møter vest i glasset – og på tallerkenen
Bar
Haipai i Oslo

Øst møter vest i glasset – og på tallerkenen

Haipai er inspirert av 1920-tallets Shanghai da «øst møtte vest». Men referansen er også gyldig for det faktum at Torggata Botaniske har ekspandert til Frogner. Og det med helt unike smakskombinasjoner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne retten kan serveres når som helst på døgnet
Dagens rett
Omelett á la Mexico

Denne retten kan serveres når som helst på døgnet

Uansett når på dagen du velger å spise middag vil dagens tips til en rask omelett gi deg varm og god magefølelse. Spesielt dersom du hiver på ekstra salsa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Bli med på en 8-viners reise gjennom det moderne, fruktige Spania
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking: 8. februar i Oslo

Bli med på en 8-viners reise gjennom det moderne, fruktige Spania

Spanske viner er ikke lenger som før. Bli kjent med anførerne av det nye, ueikede Spania gjennom 8 herlige "nær druen"-opplevelser

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En pai som denne gjør kål på det du måtte ha av rester etter helgen
Dagens rett
Verdens beste eggepai

En pai som denne gjør kål på det du måtte ha av rester etter helgen

For under et tykt dekke av egg, fløte og parmesan får det meste nytt liv. Og du blir god og mett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

De beste ribbeoppskriftene - fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene - fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her