Grove vafler
Foto: GMVozd

Grove vafler

Prøv denne varianten av vafler til kaffekosen. Litt grovere enn det du kanskje er vant til, men du verden så gode. Her har du oppskriften.

Fremgangsmåte

Ha alle tørrvarene i en bakebolle. Tilsett melk, egg og smeltet smør og rør alle ingrediensene sammen til en glatt røre med en visp. La den svelle i 15-20 minutter.

Stek vaflene og legg dem oppå hverandre etter hvert som de er stekt.

Vafler egner seg godt til frysing og tiner raskt.

Bruk dem som et alternativ til brød i matboksen.

Forslag til pålegg:

Ost og skinke
Smøreost og paprika
Kaviar og cottage cheese
Kaviar og egg
Smør, ost og agurkskiver
Brunost
 
 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen