- Del skinkebiffene i 8 biter. Varm oljen i en jerngryte og fres kjøttet på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
- Hvis du vil ha en kjøttfri varsjon hopper du hit:
- Skjær friske tomater i små terninger.
- Tilsett tomater, tomatpure (kan sløyfes om du bruker friske solmodne tomater), chilipasta og fres noen minutter i jerngryta.
- Tilsett vann og kok opp.
- La gryta trekke 6-7 minutter, før du smaker til med litt salt og pepper.
- Tilsett kikerter og kok opp slik at de blir gjennomvarme.
- Riv rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.
- Server med brød eller potetmos ved siden av.
Tips: Skinkebiff er medaljonger skåret fra ytrefilet av svin, så her kan du godt kjøpe en ytrefilet og dele den opp i skiver a 2 cm tykkelse hvor du deler hver skive i to.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig