7 Fjell Fløien IPA

Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Kok opp vann med salt, legg i fisken og la den trekke til den er så vidt gjennomkokt, ca 8 minutter. Ta opp fisken og sil kraften.
Rens og skjær gulrøttene i skiver. Kok dem godt møre i fiskekraften sammen med ingefær. Mos gulrøttene i kraften og kok den opp.
Rør sammen smør og mel og visp det i gulrotsuppen. La den småkoke i ca. 5 minutter.
Smak til med salt og pepper. Skjær fisken i pene terninger og varm dem i suppen.
Tips: Her kan du godt bruke den fisken du liker best.
Se mange flere lekre fiskesupper her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Norges sjømatråd