Gulrotsuppe med ingefær og sei
Foto: Eva Brænd

Gulrotsuppe med ingefær og sei

Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.

Fremgangsmåte

Kok opp vann med salt, legg i fisken og la den trekke til den er så vidt gjennomkokt, ca 8 minutter. Ta opp fisken og sil kraften.

Rens og skjær gulrøttene i skiver. Kok dem godt møre i fiskekraften sammen med ingefær. Mos gulrøttene i kraften og kok den opp.

Rør sammen smør og mel og visp det i gulrotsuppen. La den småkoke i ca. 5 minutter.

Smak til med salt og pepper. Skjær fisken i pene terninger og varm dem i suppen.

Dryss grønt over og server godt brød ved siden av.
 

Tips: Her kan du godt bruke den fisken du liker best.

Se mange flere lekre fiskesupper her

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Norges sjømatråd

5
5/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen