Havrekjeks
Foto: Esten Borgos

Havrekjeks

Lag dine egne havrekjek. Det går raskt og passer både til kaffen og som en liten godbit når du er på tur. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader

Rør smør og sukker lyst og luftig.

Ha i ett og ett egg og visp dem lett inn.

Bland natron og vaniljesukker med mel og havregryn og rør det inn.

Tilsett tørkede tranebær.

Sett røren med teskjeer direkte på en stekeplate dekket med bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.

Avkjøles på rist.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for brød og korn

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen