Helgrillet indrefilet av storfe med frisk aspargessalat
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Helgrillet indrefilet av storfe med frisk aspargessalat

Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.

Fremgangsmåte

Pensle fileten med olje og ha på krydder. Grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.

Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketermometer i midten av fileten.

Fileten er ferdig når det viser 55-60 grader (hvis du ønsker den medium stekt).

Pakk inn fileten i aluminiumsfolie og la den hvile minst 15 minutter før den skjæres opp (kjernetemperaturen øker da med 5 - 10 grader).

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 72 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen