Hjemmelagde fiskekaker

Hjemmelagete fiskekaker er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.

Fremgangsmåte

Pass på at alle ingrediensene er så kalde som mulig, sett gjerne blandebollen i fryseren før du starter.

Skjær fisken fri for skinn og ben, del den i stykker og mal dem grovt med saltet, på kvern eller i foodprosessor.

Rør inn potetmel, gressløk og pepper og spe med iskald melk litt om gangen til en fast farse. I foodprosessor kan alt has i maskinen med det samme og maskinen gå til ingrediensene er godt blandet (ca 1 minutt).

Form 8 store karbonader og stek dem i en blanding av smør/margarin og olje. Bruk middels varme så de blir pent brune samtidig som de blir gjennomstekte.

Tips: Når du lager fiskemat er det viktig å ikke bruker frossen fisk da denne ikke binder godt nok.
 

Sendt inn av

3
3/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen