Slik lager du hummus
Apéritif

Slik lager du hummus

Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Hummus kan du bruke til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.

Fremgangsmåte

Skyll kikertene godt og la drypp av. Ha alt i en blender og kjør til jevn masse. Tilsett eventuelt litt vann hvis den blir for fast. Dryss over litt paprika og spisskummen samt persille før servering. Holder seg i kjøleskap i 4-6 dager.

Mange deilige retter med hummus finner du her

Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her