Hvit geitostdipp med pesto
Foto: Kim Holthe

Hvit geitostdipp med pesto

Er du glad i geitost, er dette grønnsaksdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en ny smaksopplevelse.

Fremgangsmåte

Kjør hvit geitost og kremfløte til en jevn masse i foodprosessor eller med en stavmikser.

Smak til med nykvernet salt og pepper.

Fordel geitostkremen lagvis i et glass med hjemmelaget pesto og chillisaus, og server til grønnsaker kuttet i staver eller båter.

Beregn ca 150 g grønnsaker per porsjon, for eksempel blomkål, reddik, stilkselleri, gulrøtter, kålrot og agurk.

Flere dipper og sauser finner du her

Lær alt om pesto her

Mange deilige oppskrifter med blomkål

 

Frys ned høstens beste grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen