- Kok opp vann eller kraft. Fres hvitløk (finhakkete) og brød i oljen til alt er lett gyllent men ikke svidd.
- Tilsett paprikapulveret, rør rundt og la krydderet få sette seg i løpet av 20-30 sekunder.
- Ha i kokende vann eller kraft. La småkoke i 10-15 minutter under lokk.
- Pisk sammen eggene og tilsett suppen mens du rører godt. Hell over i en stor suppeterrin.
- Dryss over finhakket bladpersille og server med en gang sammen med en skål med revet manchego-ost (alternativt parmesan hvis du ikke får tak i den spanske osten).
- Server med brød, og gjerne også med spansk spekemat og en salat.
Her finner du mange flere deilige supper
Se alt du kan bruke gammelt brød til
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig