Indisk hønsesuppe med karri

Indisk hønsesuppe med karri

Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.

Fremgangsmåte

Skjær det kokte kjøttet i strimler. Løk og hvitløk hakkes fint. Disse tre ingrediensene, sammen med karri, surres i smør til løken er blank.

Tilsett de andre krydderne og la steke et minutt før du strør på hvetemel som du rører godt inn og lar surre ett minutt.
 
Spe med hønsekraften og la suppen koke ca. 10 minutter.
 
Smak til med sitronsaft og ha i kokt ris like før servering.
 
 
Tips: I stedet for kokt høns kan du godt strimle kyllingkjøtt og koke dette i hønsekraften.
 
Dersom du har dårlig tid er kan du finne ferdig kyllingkraft (ikke terning) i butikkhyllene.
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen