Isparfait
Foto: unpict

Isparfait

Fremgangsmåte

Pisk eggehvittene stive. Ha i sukker og pisk til stiv marengs. Bland så i appelsinmarmelade, nøtter, rosiner og lett pisket krem. Ha i form og sett det i fryseren.

NB! Bør stå i fryser 1 døgn før servering. Du kan bruke andre smaksvarianter; kanelsirup eller solbærsirup er også godt. Isen smaker godt ved siden av krumkaker.

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Nå skal det bakes pepperkaker 

Slik lager du perfekte pepperkakehus 

Hjemmelaget konfekt og supre julegodter 

Lucia-feiring med lussekatter

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Elisabeth Daae

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen