Dette er den originale oppskriften på denne svenske tradisjonelle retten.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er den originale oppskriften på denne svenske tradisjonelle retten.
Sendt inn av Christina Vikre
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
Denne varianten av sild på glass må du prøve. Du og eventuelle gjester vil ha noe godt å glede til.
Det er enkelt å lage salat til brødskive med egg og sild. Du kan også bruke den til et koldtbord.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTa for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele saken