Jarlsberg-ostesufflé

Jarlsberg-ostesufflé

En sufflé tilbereder du raskt og uten særlig innsats. Egg, ost og en deilig frisk salat er viktige bestanddeler i denne retten. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Suffléform, ca. 1¼ liter, i stekeovnen: 180 grader C, ca. 60 minutter.

Smelt smøret i en kjele. Rør i melet og spe med melken. Rør til sausen tykner. Smak til med salt.

Avkjøl sausen litt. Skill eggeplommene fra hvitene. Riv osten. Rør eggeplommene og osten i sausen. Visp eggehvitene stive og bland dem forsiktig i soufflérøren. Hell røren i smurt form og stek souffléen.

Server den straks med brød, godt smør og gjerne en frisk salat til.

Sendt inn av TINE Kjøkken

4
4/5 etter 176 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen