- Del kalkunfileten i biffer a 175 g.
 - Skjær av de grønne bladene på purren og forvell (kokes i noen sekunder) 4 blader i lettsaltet vann.
 - La bladene renne av på et tørkepapir og skjær de i passe tynne remser på langs i samme bredde som kalkunbiffenes tykkelse.
 - Surr purreremser rundt kalkunfileten og deretter en baconskive rundt. Fest om nødvendig med en tannstikker.
 - Stek kalkunbiffene i smør og olje i middels varm panne i 3 min på hver side. La biffene hvile i pannen minst 5 min før servering.
 - Persillepotetmos:
 - Skrell potetene og del de i mindre biter. Kok de møre i usaltet vann og hell av vannet.
 - Mos de i kjelen sammen med melk og smør og smak til med salt. Rør inn finhakket persille og chili.
 - Tilbehør: Del eplene i båter og stek de i smør til de blir litt møre. Dryss over sukker og hold de varme til servering.
 - Legg opp kalkunbiffene på varme tallerkener sammen med persillepotetmos og stekte eplebåter.
 
Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Slik steker du kalkunen perfekt
Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål