Girardin Bourgogne Chardonnay Terroir Noble 2016

Lag en herlig rett av kalkunbiff der persillepotetmos og epler løfter retten til nye høyder. Her får du hele oppskriften.
Del kalkunfileten i biffer a 180 g.
Skjær av de grønne bladene på purren og forvell (kokes i noen sekunder) 4 blader i lettsaltet vann.
La bladene renne av på et tørkepapir og skjær de i passe tynne remser på langs i samme bredde som kalkunbiffenes tykkelse.
Surr purreremser rundt kalkunfileten og deretter en baconskive rundt. Fest om nødvendig med en tannstikker.
Stek kalkunbiffene i smør og olje i middels varm panne i 3 min på hver side. La biffene hvile i pannen minst 5 min før servering.
Mos de i kjelen sammen med melk og smør og smak til med salt. Rør inn finhakket persille og chili.
Del eplene i båter og stek de i smør til de blir litt møre. Dryss over sukker og hold de varme til servering.
Legg opp kalkunbiffene på varme tallerkener sammen med persillepotetmos og stekte eplebåter.
Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Slik steker du kalkunen perfekt
Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Maptrat.no