Kalvesauté
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Kalvesauté

Denne deilige gryteretten smaker deilig, og er perfekt til middag når det er kaldt ute.

Fremgangsmåte

Press sitronsaften over kjøttet, og la dette godgjøre seg ca. 10 minutter. Hakk hvitløk og surr denne i olje i en gryte.

Tilsett kjøttet og sjampinjong og brun det pent. Tilsett krydder, og slå over hvitvin og kraft.

Tilsett tomatene, og la alt stå og trekke ca. 15 minutter. Del asparges opp i biter, og tilsett dette i gryta.

Rør maisennamel ut i kaldt vann, og rør blandingen forsiktig inn i sautéen. La det koke opp, og rør inn en god skje smør til slutt.

Server gjerne med ristet brød og aioli.

Deilige oppskrifter med kalv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen