Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Slik lager du deilige karbonader med både karbonadedeig og medisterdeig.
Sendt inn av Asgeir Haugen
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Travle dager betyr veldig ofte lettvinte og raske måltider. Derfor skal du lage et måltid som passer inn. Nemlig superraskt å lage og samtidig tilsvarende godt og mektig.
Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Les hele sakenGjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.
Les hele sakenTørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenSaftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.
Les hele sakenBlåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?
Les hele saken