Bland sammen ingrediensene til karrimarinaden i en plastpose og legg i kyllingfiletene. Gni filetene inn i krydderet, press ut luften av posen og knytt den. La kjøttet marinere i et par timer eller natten over. Lengre marineringstid betyr mer smak på kjøttet. Stek filetene i ca. 3 minutter på hver side. Server med ananassalat og ris.
Dekk salatbollen med hele salatblader. Skjær ananas, agurk og mango i terninger. Skjær vårløk i ringer.
Ta ut frøene og finhakk chilipepperen. Bland resten av ingrediensene til dressingen i en bolle og rør til sukkeret er løst opp. Hell dressingen over salaten.
I Burma, hvor retten kommer fra, bruker de også litt rekepasta i dressingen, men det er vanskelig å få tak i her i Norge.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig