Kongekrabbetacos med guacamole og grillet maissalsa

Kongekrabbetacos med guacamole og grillet maissalsa

Kongekrabbe gjør seg umerket i tacos. Knallgodt og enkelt, med spennende smakskombinasjoner. Kongekrabbetacos må du bare prøve!

Fremgangsmåte

Rens avokadoen og mos den sammen med seterrømme, limejuice og  hvitløksfedd. Smak til med salt og pepper. La guacamolen stå avkjølt frem til servering.

Lag maissalsa ved å varme en grillpanne over middels høy varme. Grill maisen på hver side til den er gyllen, ca 15 minutter total. Skrap maiskornene fra kolben. Ha i en bolle og bland sammen med resten av ingrediensene. 

Varm maisstortillas.

Del kongekrabben i passe store biter. Krydre med salt og pepper. Grill kongekrabben 1-2 minutter på hver side. Trekk grillpannen av varmen, ha i smør og hvitløk og bruk en skje til å øse det varme hviløkssmørret over krabben. Server straks. 

Smør guacamole på maistortillasen. Topp med maissalsa, kongekrabbe, karse og evt hot sauce. 

Her finner du flere fristende oppskrifter med kongekrabbe

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen